Wat zeggen mijn klanten?

Beste Bas,
Erg bedankt voor de gezellig en vooral inspirerende gesprekken. Ik vond het zeer nuttig en aanmoedigend. Ik heb brede interesse en wist niet goed welke carrièrerichting mij uiteindelijk gelukkig maakt. Door jouw doorgrondige analyse en scherpe intuïtie ben ik achtergekomen waar mijn talent ligt en wat mijn hart echt wil. Al mijn twijfels heb jij tijdens de coaching weggenomen. Dankzij jou heb ik besloten een belangrijke stap te nemen, een eigen onderneming te starten om aan mijn eigen ideeën te werken. Bedankt voor de wegwijzing. Je bent mijn coach en mijn vriend.

L.F. Rotterdam


Bas, 
Langs deze weg wil ik u bedanken voor de verhelderende gesprekken die wij de afgelopen periode hebben gevoerd  in het kader van mijn carierrekeuzes. In de periode voorafgaand aan onze coachingsgesprekken, merkte ik dat ik veelvuldig bezig was met de vraag welke richting ik op wilde met mijn carierre. Tegelijkertijd merkte ik ook dat ik zelf  moeite had om een antwoord op deze vraag te vinden en verviel in een herhaling van overwegingen en gedachtes, zonder echt voortgang te boeken.

Onze gesprekken hebben mij zeer geholpen structuur aan te brengen in dit traject en ook buiten de gebaande paden te durven denken. Ik heb daardoor niet alleen een beter beeld gekregen bij het carierrepad dat  ik de komende periode wil bewandelen, maar ben in de gesprekken bovenal gedwongen om meer na te denken over wie ik werkelijk ben en wat ik wil bereiken. Dat laatste is mijns inziens de grootste winst en daar wil ik u voor bedanken. 
R.Z . Rotterdam

 

Bas,
Het was prettig en leerzaam je als coach te hebben gehad! Y.B. Diemen

 

In de periode, dat ik bij Talent Academy en Tempo-Team werkzaam ben geweest heb ik zowel zakelijk als persoonlijk een zeer plezierig contact met Bas onderhouden. Bas was in eerste instantie één van de trainers, die op een verantwoorde, prettige en deskundige manier trainingen voor de HBO en universitair afgestudeerde flexkrachten heeft verzorgd. Al snel bleek voor ons dat Bas meer talenten en kwaliteiten heeft en dat zijn kracht ook ligt in de persoonlijke begeleiding en coaching van - in ons geval jonge net afgestudeerde - talenten. Door zijn deskundigheid als coach maar zeker ook door zijn integriteit heeft hij onze flexkrachten op vakkundige wijze begeleid en heeft hij de naam en uitstraling van ons bedrijf goed gedaan. 

Ik kan Bas van harte aanbevelen voor coaching en begeleiding van mensen naar meer inzicht en vertrouwen in zichzelf en naar wat zij willen in hun toekomst. 
C. J. (Operational manager Talent Academy)

 

De workshop “Discover your dream” zou ieder mens eens in zijn leven moeten volgen. Het brengt je tot je kern, laat je kernkwaliteiten zien en als je daarmee aan de slag gaat, daar wordt je blij van. Ik ben dankbaar dat ik hem heb mogen volgen. Alleen maar lof voor deze workshop. Praktisch en concreet. 
S. v.E. Rotterdam

 

Ik heb goed nieuws. Afgelopen maandag had ik een sollicitatiegesprek en daar ben ik aangenomen als eventmanager voor  Business courses voor grote bedrijven. Dit sluit aan bij mijn wensen zoals we besproken hebben. Ook krijg ik heel veel ruimte en mag ik alles zelf gaan doen en beslissen. Daarnaast bevat deze functie veel creativiteit en organisatorische aspecten. Als ik het terugkoppel naar ons gesprek dan zou dit best een hele goede match kunnen zijn.
Ons gesprek heeft heel erg heeft geholpen bij het helder krijgen van mijn wensen en behoeften en dit ook te vertalen in het sollicitatiegesprek. Dus in ieder geval heel veel dank daarvoor!!!
Groet V.v D.B. 

 

Hierbij wil ik je graag bedanken voor de coaching, welke ik van je heb gehad gedurende periode dat ik bij de T.A. zat. Ik heb er enorm veel van opgestoken. Het belangrijkste is dat ik met de door jou aangegeven en met jouw besproken punten, een duidelijk beeld heb kunnen vormen van de kant die ik op wil. Ook is het nu duidelijk wat ik binnen nu en een aantal jaar wil bereiken en op welke manier en over welke periode ik dat zal gaan doen. De tools die je hebt aangereikt waren doorslaggevend hiervoor. Ik laat zeker nog horen hoe het met me gaat en zal dat over de mail laten weten. Bedankt voor alles! 
R. E. Rotterdam

 

Bedankt voor de coaching. Ik vond onze gesprekken erg leerzaam, interessant maar ook gewoon erg leuk.
M. K. Utrecht

 

Ik vond het vrijdag weer een erg leuk en goed gesprek, het heeft me echt goed gedaan. Het voelt alsof er een zware last van mijn schouders is gevallen, omdat ik de situatie nu begrijp zoals jij zei en ik kan er nu in berusten voor de tijd dat het nog duurt en totdat ik een oplossing heb gevonden. Morgen heb ik om die reden contact met PZ en probeer ik deze week nog een afspraak te plannen. Je hoort uiteraard wat er uit is voortgekomen.   M.P.

 

Bedankt nog voor alle (mentale) hulp en ik heb er veel van opgestoken, super. M. v. D. Utrecht

 

Mede door het maken van de opdracht en de coaching die ik van jou had gekregen ben ik er zeker van dat ik een andere richting op wil gaan.
Ik ben heel positief over de toekomst en hopelijk vind ik snel een leuke baan die beter bij mij past. In ieder geval bedankt voor het coachen tijdens mijn periode hier bij F.A.
M. T. Utrecht.

 

Ik wil je hartelijk bedanken voor je coaching gesprekken. Deze hebben mij erg geholpen om helder te krijgen wat ik precies wil en kan en hoe ik dit kan proberen te realiseren. Ik heb hierdoor gerichter kunnen solliciteren - en met succes. Bedankt voor alles! K. W. Rotterdam

 

Een review. Onze coachsessies zitten er alweer een tijdje op. Dankzij mijn harde werken en met behulp van trainingen en onze coachgesprekken, heb ik een goed resultaat neergezet, waardoor ik een contract van onbepaalde tijd heb aangeboden gekregen. Ik wil je heel graag bedanken voor je coaching. De coachgesprekken hebben mij enorm geholpen bij het ontwikkelen van mijn persoonlijke en professionele vaardigheden. Onze coachgesprekken hebben mij geholpen bij het verder ontwikkelen van mijn ambitie en talenten. Ik vond het zeer nuttig en prettig om mijn werkervaring met je te delen. De coachgesprekken verruimde mijn blikveld en bevorderde mijn inzichten, waardoor ik er veel van heb geleerd, zowel in mijn persoonlijke ontwikkelingen als de professionele vaardigheden. De coachgesprekken spoorden me aan om na te denken wat ik belangrijk vind en welke indrukken ik wilde achterlaten aan mijn omgeving. Ik besefte dat de praktijk zwaar is en soms hard. Als minder ervarende is het niet eenvoudig om je hierin te profileren. Soms lieten mijn gevoelens mij even in de steek, wist ik niet meer welke kant ik op moest en lopen de frustraties op. Onze coachgesprekken hebben geleid dat ik hiermee om kan gaan: door steeds bij jezelf af te vragen waar de gevoelens vandaan komen en wat jezelf er aan kan doen! Bedankt voor je leermomenten en de goede gesprekken. Groet, J.

 

Ik wil bij C. wederom coaching bepleiten. Omdat ik je een wijs iemand vind en omdat ik denk dat ik nog veel van je kan leren. J. S.

 

Ik vind het een erg interessante opgave om tot mijn passies te komen. Ik ben ermee aan de slag gegaan en ik heb stap 1 t/m 3 gedaan. Nu laat ik het even liggen en dan kom ik er morgen of overmorgen weer op terug (volgens de instructies) en ga ik met stap 4 t/m 6 aan de slag. Het is leuk om te doen! Ik werd er enthousiast van en ik kwam ook tot bepaalde inzichten en dat voelt goed en het is ook leuk! Het helpt om eraan herinnerd te blijven wat je wilt in je leven, niet zozeer wat je daar precies voor moet doen want dat kan heel verschillend zijn, maar wel om je ambities helder te hebben en te houden. Dank je wel! M. P.

 

Dankuwel voor de informatie en suggesties en de hele fijne reader. Ik heb hem gisteren in mijn laatste voorbereidingen voor m'n gesprek van vandaag nog helemaal doorgenomen en een zeer helder beeld gekregen van wat er precies van me gevraagd zou kunnen worden. Het gesprek vandaag ging voor m'n gevoel ook erg goed, al krijg ik de officiele uitslag pas volgende week. Op dit moment heb ik geen vragen meer, maar als ik deze in de toekomst krijg zal ik ze zeker aan u stellen.
Dank voor uw hulp!  Groetjes, W

 

Het was weer een verhelderend gesprek vanmorgen. Mijn dank. Ik moet zeggen dat ik het elke keer weer als zeer prettig ervaar, ik heb er zeker wat aan. E. v. S. Den Haag

 

Ik ben super blij dat ik nu doorgestroomd ben naar een functie waarin ik mij verder kan ontwikkelen en wat aansluit op mijn ambities. Omdat we tijdens onze coachingsgesprekken altijd weer terug kwamen bij het financiele en cijfermatige werken (interne controle), wilde ik het je toch even laten weten dat ik daar nu een functie in heb. C. V. Rotterdam