Bas foto 2011 60%.jpg

Life coaching
Life coaching gaat over het creëren van je toekomst. 
Life coaching richt zich op vragen die met bezinning op leven en werk te maken hebben. De begeleiding heeft vooral tot doel veranderings-processen in gang te zetten die moeten leiden naar een rijk, zinvol en waarachtig leven: een bestaan dat bij iemand past en hem/haar uitdaagt en inspireert.

Voor wie bedoeld?

Mensen met de vraag:
  "wat wil ik?" 

meer weten


    

 

 


 

 

 

 

 

Wie is de life coach? 
Bas Ruizeveld de Winter.

Na 25 jaar in het management gewerkt te hebben van een groot installatiebedrijf, heb ik in 1996 besloten om mij als zelfstandig Life coach te vestigen.

De naam van mijn bureau is:
PTL training en coaching.
Discoveryourdream is een programma van PTL

Mijn opleiding tot life coach heb ik succesvol afgerond bij Health Balance op het niveau Exclusief.

 

Aanbevelingen:
1. Beste Bas,
Erg bedankt voor de gezellig en vooral inspirerende gesprekken. Ik vond het zeer nuttig en aanmoedigend. Ik heb brede interesse en wist niet goed welke carrièrerichting mij uiteindelijk gelukkig maakt. Door jouw doorgrondige analyse en scherpe intuïtie ben ik achtergekomen waar mijn talent ligt en wat mijn hart echt wil. Al mijn twijfels heb jij tijdens de coaching weggenomen. Dankzij jou heb ik besloten een belangrijke stap te nemen, een eigen onderneming te starten om aan mijn eigen ideeën te werken. Bedankt voor de wegwijzing. Je bent mijn coach en mijn vriend.
L.F. Rotterdam

2. Langs deze weg wil ik u bedanken voor de verhelderende gesprekken die wij de afgelopen periode hebben gevoerd in het kader van mijn carierrekeuzes. In de periode voorafgaand aan onze coachingsgesprekken, merkte ik dat ik veelvuldig bezig was met de vraag welke richting ik op wilde met mijn carierre. Tegelijkertijd merkte ik ook dat ik zelf moeite had om een antwoord op deze vraag te vinden en verviel in een herhaling van overwegingen en gedachtes, zonder echt voortgang te boeken.

Onze gesprekken hebben mij zeer geholpen structuur aan te brengen in dit traject en ook buiten de gebaande paden te durven denken. Ik heb daardoor niet alleen een beter beeld gekregen bij het carrièrepad dat ik de komende periode wil bewandelen, maar ben in de gesprekken bovenal gedwongen om meer na te denken over wie ik werkelijk ben en wat ik wil bereiken. Dat laatste is mijns inziens de grootste winst en daar wil ik u voor bedanken.
R.Z. Rotterdam

3. In de periode, dat ik bij Talent Academy en Tempo-Team werkzaam ben geweest heb ik zowel zakelijk als persoonlijk een zeer plezierig contact met Bas onderhouden. Bas was één van de trainers, die op een verantwoorde, prettige en deskundige manier trainingen voor de HBO en universitair afgestudeerde flexkrachten heeft verzorgd. Daarnaast ligt de kracht van Bas ook in de persoonlijke begeleiding en coaching van - in ons geval jonge net afgestudeerde - talenten. Door zijn deskundigheid als coach maar zeker ook door zijn integriteit heeft hij onze flexkrachten op vakkundige wijze begeleid en heeft hij de naam en uitstraling van ons bedrijf goed gedaan.
Ik kan Bas van harte aanbevelen voor coaching en begeleiding van mensen naar meer inzicht en vertrouwen in zichzelf en naar wat zij willen in hun toekomst.
C. J. (Operational manager Talent Academy)

meer 'Testimonials