life coach exclusief, wat is je droom, passie

Het is mijn doel om mensen te te helpen om tot hun recht te komen. Ik doe dit door mensen te ondersteunen bij het vinden, het benoemen en het realiseren van hun droom/passie in hun leven en zo succesvol te zijn.

Na 25 jaar als leidinggevende gewerkt te hebben bij een groot installatiebedrijf, heb ik in 1996 besloten om mij als zelfstandige in te zetten voor bovengenoemd doel. 
Aanvankelijk door de combinatie van training en coaching, maar geleidelijk aan is coaching de hoofdactiviteit geworden. 

De naam van mijn bureau is PTL training en coaching. Discover your dream is een programma van PTL(= progress through learning).

Mijn opleiding als Life coach heb ik succesvol afgerond bij Health Balance op het niveau Exclusief. Voor meer informatie over deze organisatie klik op Health Balance. Ben je geinteresseerd in wat Life coaching is, klik dan op Life coach. Deze opleiding is gebaseerd op NAC, Neuro-Associative Conditioning, een wetenschap ontwikkeld door Anthony Robbins, 's werelds meest bekende en succesvolste coach en schrijver van vele boeken. De Life Coaching Opleiding is door de NOBCO / EMCC getoetst, gecertificeerd en daarbij correct en betrouwbaar bevonden! 

In mijn praktijk gebruik ik diverse methoden om mijn coaching werkelijk levensveranderend te laten zijn. Ik hou mij op de hoogte van ontwikkelingen in coaching zodat ik steeds het beste en nieuwste kan toepassen voor mijn klanten.